Beschikbaarheid van Femara

Voor wie het aanbelangt …. beschikbaarheid van Femara waar momenteel problemen mee zijn ! Dit is het antwoord van Novartis :  Novartis bevestigt de beschikaarheid van Femara® (letrozole) 2,5 mg in verpakkingen van 30 tabletten. We worden momenteel geconfronteerd met een tekort van korte duur van Femara® (letrozole) 2,5 mg in verpakkingen van… Lees verder »

Hervorming overeenkomst borstreconstructie met eigen weefsel

Op 01/07/2019 is de hervorming van de overeenkomst over de borstreconstructie van kracht gegaan. De betrachtingen waren en zijn: De eigen bedragen voor de patiënten beperken tot een redelijk bedrag Het aanrekenen van de zogenaamde esthetische supplementen wordt onmogelijk (veel reconstructies gebeuren reeds via de conventie) De honorering van het… Lees verder »

Artbook maken

Artboek maken…. een fantastisch leerrijke, gezellige, leuke avond maar met spijtig genoeg te weinig lotgenoten … hopelijk kunnen deze foto’s uw interesse wekken en kunnen we jullie bij een volgende activiteit begroeten ….

Borstprotheses: regeling terugbetaling door ziekenfonds

Deodorant zonder parabenen

Benodigdheden :   Cocosnootolie, baking soda, aardappelbloem, etherische olie naar keuze en een proper potje Klaar ? Nu heb je een gezonde deodorant met de geur naar jou keuze en zonder de chemische “rommel” die we zeker niet nodig hebben en zo’n beetje op je spatel is voldoende !  

Lavendel

Lang geleden was lavendel gewijd aan de Griekse Godin van de onderwereld. Het kruid beschouwd als bescherming tegen negatieve krachten. De paarse kleur van lavendel geeft al aan dat dit een zeer spiritueel kruid is. De lekkere geur van lavendel trekt ook liefde aan, maar lavendel heeft nog heel wat… Lees verder »

Ziekenhuis tekent overeenkomst over de prijs van een borstreconstructie met RIZIV

Ter info: een eerste ziekenhuis heeft de overeenkomst over de prijs van een borstreconstructie met eigen weefsel met het RIZIV ondertekend. Andere ziekenhuizen zullen volgen. Wij maken mee bekend welke ziekenhuizen dat zijn. Hier vind je de lijst van de ziekenhuizen waar vrouwen op dit moment al een betere terugbetaling… Lees verder »