Agenda

Een overzicht van onze eerstvolgende activiteiten

27/4/2024  vanaf 14u00“Voel je goed” namiddag – Gildenhuis Bornem
10/5/2024  20u00Aquagym
14/5/2024  13u30Schrijfnamiddag
17/5/2024  9u30Ontbijt in het Gildenhuis (dorpshuis) in Bornem
5/6/2024  14u00Fietstocht
7/6/2024 20u00Aquagym
15/6/2024 vanaf 15u00Dansnamiddag – zaal de Balans in Eikevliet vanaf 15 uur !
12/7/2024Educatieve uilenwandeling en huifkartocht – Buggenhout

Voel je goed namiddag ・ zaterdag 27/4/2024 vanaf 14u00

Op zaterdag 27 april organiseren wij onze eerste  “Feel  Good”  namiddag m.a.w. een namiddag waar we jou een fijn en warm gevoel willen geven !

Hoe ziet deze namiddag eruit?

Om 14u00 starten we met een fijne modeshow.  An, reeds lang model voor Anita (lingerie voor borstkankerpatiënten), showt ons lingerie en badmode die weliswaar iedereen kan dragen maar speciaal ontworpen is voor dames met borstkanker en zal al jouw vragen beantwoorden.

Daarna nodigen we je uit voor een stukje taart en een koffie of thee waarna je kan kiezen tussen 5 verschillende items:

1) Margreet komt een “actieve” workshop geven over gezichtsverzorging met Aloë Vera producten.

2) Marina beantwoordt jouw vragen over stijl en kleur … met een persoonlijk momentje als het kan.

3) Anja staat paraat voor een schouder/nek massage.

4) of een voetmassage

5) Lou komt ons een beetje meer vertellen over dotpainting en geeft ons de kans om een kunststukje te maken en als herinnering mee naar huis te nemen.

Educatieve uilenwandeling en huifkartocht ・ vrijdag 12/7/2024

Op vrijdag 12 juli organiseert Hedera een educatieve uilenwandeling voor jong en oud door het prachtige Buggenhoutbos (± 3 km).
Voorafgaand aan de wandeling krijgen we eerst een interessante uitleg en weetjes over de uilen. Je krijgt zelfs de gelegenheid om met een uil op je arm te wandelen, een unieke ervaring toch?
Na de wandeling krijgen we de kans om iets te drinken en nadien start een gezellige huifkartocht door het landelijke Buggenhout.

Terugkerende activiteiten

De eerstvolgende data kan je terugvinden in onze agenda

Aquagym

Aquagym is de ideale sport om beweging en ontspanning te combineren.  Door de bewegingsvrijheid die water met zich meebrengt is aquagym een heel toegankelijke activiteit voor alle leeftijden. Eens in water wegen we slechts 1/6 van ons gewicht: veel makkelijker dus om bepaalde bewegingen uit te voeren. 

Toch werkt ons lichaam hard door de weerstand van het water. Zo train je je spieren én verbrand je calorieën zonder het door te hebben. De kans op spierpijn of blessures is klein omdat gewrichten, spieren en pezen in het water minder worden belast. Dankzij het masserende effect van het water op de spieren tijdens het bewegen komt spierstijfheid bijna niet voor en voel je je helemaal ontspannen.

Zin in een uurtje relaxatie in Aquaplaza in Willebroek? Probeer het eens als je van water, relaxatie en genieten houdt!

Schrijfnamiddag

Schrijfnamiddag ?? … eerder een fijne namiddag onder lotgenoten waar we neerschrijven op een eenvoudige manier wat in onze gedachten komt … geen donkere gedachten maar leuke over allerhande gewone onderwerpen …. die jullie zelf mogen kiezen.

Nieuwsgierig ? Kom eens kijken … wie weet vind je het wel leuk !

Fietstocht

Tijdens de zomermaanden trekken we er een paar keer op uit met de fiets. We maken dan een fietstocht van ongeveer 20 km door het mooie land van Stille Waters. Onderweg stoppen we even om onze dorst te lessen en uit te rusten. Zin in in een leuke fietstocht in de natuur? Schrijf je dan zeker in!

Voor meer informatie over deze activiteiten of om je in te schrijven neem je best contact via onderstaand telefoonnummer of mailadres – 0473/731266 – hedera.lotgenoten@telenet.be