Je staat er niet alleen voor.

De diagnose is gesteld, je hebt borstkanker. Er wacht je een lange en harde strijd om deze klap zowel fysiek als mentaal te boven te komen, maar je staat er niet alleen voor.

Wij staan met al onze leden, kennis en ervaring klaar om je altijd en onder alle omstandigheden te helpen en te steunen. We hebben het allemaal meegemaakt: de operatie, de chemo, de bestraling, de haaruitval en andere nare bijwerkingen en gevolgen van de behandeling, de lange en moeizame weg naar genezing en een nieuw leven.

Geef Hedera de kans de om je te helpen. We zijn er voor jou!

Aarzel niet om ons te contacteren

  • wanneer je het allemaal niet meer ziet zitten
  • wanneer je gewoon even een lotgenoot nodig hebt om mee te praten
  • wanneer je niet meer wijs geraakt uit de administratieve rompslomp
  • wanneer je adressen nodig hebt voor het vinden van hulpmiddelen

Hedera organiseert ook geregeld voordrachten waarbij allerlei veel voorkomende fysieke problemen bij borstkanker aan bod komen.

Wij zijn geen triestig clubje dat zich enkel bezig houdt met het bestuderen en bespreken van alle mogelijke en nare facetten van borstkanker. De genezing van kanker, in het algemeen, en dus ook van borstkanker, hangt ondanks voortreffelijke medische zorgen, voor een groot deel af van jezelf en van je positief denken.

Het is belangrijk dat jij er de moed in houdt.  Daarom maken we ook plezier bij Hedera. We komen samen voor feestjes (barbecue, receptie, kerstfeest, …) , wandelingen, uitstappen en andere leuke activiteiten zoals bloemschikken.  Elk initiatief is welkom !!

We vergeten ook ook je partner, vrienden en familie niet.  Op onze activiteiten zijn ze steeds welkom.
Hedera is er voor jou en dat niet alleen tijdens je behandeling.  Voor wie het allemaal achter de rug heeft, blijft Hedera een gezellige club van lotgenoten, die allemaal hetzelfde hebben meegemaakt, er sterker zijn uitgekomen en het leven met nieuwe moed hebben aangevat.

Bel ons, mail ons … met je vragen of met je verdriet, je pijn, je angst …. maar ook met positieve tips, voorstellen om de groepsgeest te versterken, of gewoon om een babbel te doen ….